Data Engineer (disa pozita)

Intertec
Publikuar më
10/12/2021
Qyteti
Prishtinë
Lloj listimi
Punë  

Prano njoftimet me email

Përshkrimi

Data Engineer

Vendi: Prishtinë, Kosovë

Lloji: Pozitë e përhershme

Niveli: JUNIOR, INTERMEDIATE apo SENIOR (DISA POZITA TË HAPURA)

Shiqo detalet e pozitës apo/dhe apliko ONLINE.

Apo dërgo rezymen dhe një letër motivuse:
hr.kosovo@intertec.io

 

Listime të ngjashme

Mësimdhënës/e (13)   Skenderaj
14/01/2022