Cyber Security Training

ict kosovo e1599659201671
ICT for Kosovo's Growth
Publikuar më
05/10/2020
Qyteti
Kosovë
Kategoria
Lloj listimi

Përshkrimi

Apliko për trajnime pa pagesë në:

  • CYBER SECURITY

Trajnimet ofrohen nga ekspertët ndërkombëtar dhe lokal.

Trajnimet organizohen në komunat: Prizen, Gjakovë, Ferizaj, Pejë, Gjilan, Mitrovicë!

⇒ Më shumë:  https://e.ictkosovo.eu/course/12/cyber-security-training

The application period is from 02.09.2020 until 09.10.2020

Listime të ngjashme

Chief of Governance Section   Prishtinë e re
28/01/2021
Chief, General Services   Prishtinë e re
28/01/2021