Call Center Manager

studio moderna
Studio Moderna
Publikuar më
26/06/2020
Qyteti
Prishtinë
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

Behu pjese e jona si: Call Center Manager

Cfare ne ofrojme:

 • PAGË KONKURUESE BAZUAR NË AFTËSITË DHE PËRVOJËN TUAJ, SI DHE SKEMË TË BONUSEVE NË BAZË TË PERFORMANCËS
 • ZHVILLIM TË SHKËLQYER PERSONAL NË FUSHAT E MENAXHMENTIT, SHITJES DHE MARKETINGUT. AMBIENT PUNE TË HAPUR, ENTUZIAST DHE FRYMËZUES
 • TRAJNIME DHE KONFERENCA JASHTË VENDIT, SI DHE PROGRAME PËR ZHVILLIM PERSONAL

Përgjegjësitë kryesore:

 • Koordinim aktiv i aktiviteteve me qëllim të arritjes së shitjes
 • Planifikim efektiv të burimeve për të rritur produktivitetin (njerëzit, teknologjia etj.)
 • Fokus në përmirësimin e ekipit të agjentëve të shitjes dhe praktikat e qendrës së thirrjes
 • Përgatitja e raporteve & analizimi i të dhënave të qendrës së thirrjeve, për t’i përmirësuar proceset, për të siguruar që burimet të alokohen siç duhet dhe për ta rritur efikasitetin dhe kënaqësinë e klientëve
 • Pjesëmarrja aktive, organizimi, koordinimi, optimizimi dhe vlerësimi i agjentëve të shitjes në lidhje me KPI-të e ndryshme dhe shitjet në përgjithësi
 • Përmirësimin e performancës financiare duke përfshirë planifikimin, motivimin, informimin dhe trajnimin e të gjithë punonjësve
 • Identifikimi i problemeve dhe propozimi për zgjidhje, ide dhe forma të reja të aktiviteteve të shitjes me qëllim përmirësimin e shitjeve & forcimin e ekipit
 • Analizoni rezultatet e përditshme dhe interpretoni trendet, jeni të aftë për të zgjidhur problemet duke reaguar shpejt dhe duke marrë vendime të drejta, për efikasitetin e punës dhe arritjen e objektivave

Kërkesat kryesore

 • Vetëbesim, motivim dhe entuziazëm
 • Aftësi analitik
 • Aftësi të krijojë ide të reja
 • Aftësi për ta udhëhequr dhe motivuar ekipin
 • Aftësitë të shkëlqyera komunikimi dhe aftësi ndikuese
 • Aftësi për vendimmarrje dhe llogaridhënie për përgjegjësitë e veta
 • Aftësi të planifikimeve biznesore
 • Njohuri të matematikës biznesore dhe financiare
 • Njohuri të metodave të shitjes aktive
 • Njohuri të gjera të teknikave dhe koncepteve të shitjes

Lokacioni: Prishtinë

Dergo CV tuaj në apliko@studio-moderna.com me subjektin e pozitës Call Center deri me 05.07.2020.