Call Agents

Pramia Versicherung
Publikuar më
09/09/2020
Qyteti
Kosovë
Kategoria
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

Pramia Versicherung kërkon të punësojë Agjent telefonik - Gjermanisht dhe Italisht.

Ne ofrojmë kushtet më të mirat për një punë te palodhshme.

  • Gjysmë orari 15:00-19:00.
  • Vikendi pushim.
  • Mundesi për të punuar edhe ONLINE nga shtepia juaj.
  • Pagë bazë + bonuset e bazuara në performancë.

Dërgo CV në Email: pramiav@gmail.com Ose na kontakto Viber/WhatsAp: +38349846944

Ju mirëpresim!

Listime të ngjashme

26/11/2020
25/11/2020
25/11/2020