Bursa të Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike (10)

kostt kosovo
Kostt
Publikuar më
16/10/2020
Qyteti
Kosovë
Kategoria
Lloj listimi
Bursa  

Përshkrimi

Në bazë të Statutit, Politikes për ndarje të Bursave të Kompanisë dhe Memorandumit të Mirëkuptimit në mes të Operator Sistemi Transmetimi dhe Tregu (KOSTT) dhe Fakulteti i Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike (FIEK), Operatori i Sistemit, Transmisionit dhe Tregut KOSTT sh.a. shpall KONKURS për ndarjen e dhjetë (10) bursave për studentë për vitin akademik 2020/2021.

  • Konkurs për ndarjen e dhjetë (10) bursave për studentë për vitin akademik 2020/2021Shkarko
  • Formulari i aplikimit për bursë : Shkarko

Me shume information.

Listime të ngjashme

21/10/2020
Ndihmës serviser   Prishtinë e re
21/10/2020
Konkurs për bursa (80)   Lipjan e re
21/10/2020
Arkëtare/Recepsioniste   Suharekë e re
21/10/2020