Brand Manager (3)

studio moderna
Studio Moderna
Publikuar më
27/06/2020
Qyteti
Prishtinë
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

Behu pjese e jona si: Brand Manager

Jemi duke kërkuar për 3 Brand Manager

Cfare ne ofrojme:

 • PAGË KONKURUESE BAZUAR NË AFTËSITË DHE PËRVOJËN TUAJ, SI DHE SKEMË TË BONUSEVE NË BAZË TË PERFORMANCËS
 • ZHVILLIM TË SHKËLQYER PERSONAL NË FUSHAT E MENAXHMENTIT, SHITJES DHE MARKETINGUT. AMBIENT PUNE TË HAPUR, ENTUZIAST DHE FRYMËZUES
 • TRAJNIME DHE KONFERENCA JASHTË VENDIT, SI DHE PROGRAME PËR ZHVILLIM PERSONAL

Përgjegjësitë kryesore:

 • Merrni pjesë në përgatitjen e strategjisë së zhvillimit, vizibilitet dhe rritjen e brendit
 • Pjesëmarrja në përcaktimin dhe menaxhimin e identitetit të brendit
 • Përgatitja e përmbajtjes së fushatave të marketingut përmes kanaleve dhe tregjeve
 • Përgatitja e analizave dhe monitorimi i konkurrencës
 • Mbajtja e trajnimeve për produktet e reja
 • Planifikimi, organizimi dhe koordinimi i proceseve të zhvillimit dhe monitorimi i afateve të fundit.

Kërkesat kryesore

 • Ndjenjë instiktive rreth produkteve, përmbajtjes dhe konceptit;
 • Sens i jashtëzakonshëm i kreativitetit;
 • Në gjendje t’iu përgjigjet rezultateve dhe hulumtimeve të konsumatorëve;
 • Komunikues i shkëlqyer, si në të folur ashtu dhe në të shkruar;
 • Në gjendje të punoj me njerëz të fushave të ndryshme;
 • Aftësi të duhura analitike dhe prezantues i mirë.

Lokacioni: Prishtinë

Dergo CV tuaj në apliko@studio-moderna.com me subjektin e pozitës Brand Manager deri me 05.07.2020.

Listime të ngjashme