BIM Advanced Training

ebrd e1621157139606
BERZH
Publikuar
16/03/2022
Skadon
21/03/2022
Lokacioni
Prishtinë
Lloji

Prano njoftimet me email

Përshkrimi

Këshilla për Biznese të vogla BERZH organizon trajnimin e radhës për konsulentët vendor të fushës së inxhinierisë BIM Advanced Training.

Trajnimi fillon me datë 23 Mars 2022

Trajnerët janë nga CAD/BIM Training Center: Freskim Sylejmani dhe Bledion Baraliu themelues të kompanise ArchiEDU.

Fal kontributit te donatorit Qeverisë së Luksemburgut permes kornizes EBRD Small Business Impact Fund (SBIF) ju do të participoni me vetëm 150 euro për komplet trajnimin.

Kandidatët e suksesshëm që kalojnë provimin do të pajisen me Certifikata.

Të interesuarit duhet të dërgojnë një email me emrin e kandidatit në adresën avdiubuv@ebrd.com më së largu me datë 21.03.2022.