Asistente të shitjes

telkos 150x150 1 e1603118759147
Telkos
Publikuar
17/05/2022
Skadon
01/06/2022
Lokacioni
Gjakovë
Kategoria
Shitje  
Lloji
Punë  

Prano njoftimet me email

Përshkrimi

Detyrat dhe Përgjegjësitë: Agjent / e

  • Prezantimi i Kompanis (pakove) ne teren te klienti, shperndarja e broshurave dhe dorzimi i kerkesave te klientave për kyqje te reja ne zyret përkatëse te Kompanis.

Edukimi dhe përvoja

  • Kandidatët duhët të kenë së paku të përfunduar shkollimin e mesëm;
  • Të jenë të aftë të punojn në grup dhe në formën individuale;
  • Të kenë njohuri në fushen e shitjes së produkteve dhe prezaantimit të tyre;

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët I plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV përmes e-mail adresës elektronike në: hr@telkos.net

Në fushën e subjektit, ju lutem specifikoni pozitën për të cilën aplikoni. Kandidatët të cilët I plotësojnë kushtet e lartë cekura do të ftohen në fazat e mëtejme të rekrutimit.

Shpalljet e ngjashme

21/06/2022
Asistent/e   Pejë
18/06/2022
Shitës/e   Suharekë
16/06/2022