Asistente të shitjes në administratë

telkos 150x150 1 e1603118759147
Telkos
Publikuar më
06/02/2021
Qyteti
Ferizaj
Kategoria
Shitje  
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

TELKOS LLCështë njëri nga operatorët më inovativ në vend, i licensuar për shërbimet e internetit dhe televzionit kabllorë. Me qëllim të ofrimit të shërbimeve sa më profesionale shpall konkurs per vende të lira pune.

Detyrat dhe përgjegjësitë.

  • Mirëpret klientët;
  • Kryen të gjitha pagesat e konsumatorit, me para të gatshme dhe transaksione me kartela bankare;
  • Bënë barazimin ditor të arkës dhe dorëzimin e saj;
  • Plotëson raporte të ndryshme të shitjes;
  • Raporton tek Përgjegjësi i Arkave.

Edukimi dhe përvoja

  • Kandidatët duhet të kenë të përfunduar arsimin e larte ne Degen Ekonomik,
  • Të ketë aftësi të mira prezantuese dhe komunikuese.
  • Të ketë njohuri bazë mbi kompjuterin (Hardware, Software, MICROSOFT OFFICE),
  • Të jetë fleksibil  dhe të jetë i gatshëm të punoj individualisht dhe në grup,
  • Të ketë përkushtim dhe etikë në punë.

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV përmes e-mail adresës elektronike në: hr@telkos.net  Në fushën e subjektit, ju lutem specifikoni pozitën për të cilën aplikoni. Kandidatët të cilët i plotësojnë kushtet e lartëcekura do të ftohen në fazat e mëtejme të rekrutimit.

Listime të ngjashme

16/06/2021
15/06/2021
Vozitës/e   Suharekë
15/06/2021
Auditor/e i/e Brendshëm   Prishtinë
09/06/2021
Shitës   Prishtinë
07/06/2021