Asistente të Shitjes në Administrate (2)

telkos 150x150 1
Telkos
Publikuar më
26/08/2020
Qyteti
Drenas
Kategoria
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

Detyrat dhe përgjegjësitë.

  • Mirëpret klientët;
  • Kryen të gjitha pagesat e konsumatorit, me para të gatshme dhe transaksione me kartela bankare;
  • Bënë barazimin ditor të arkës dhe dorëzimin e saj;
  • Plotëson raporte të ndryshme të shitjes;
  • Raporton tek Përgjegjësi i Arkave.

Edukimi dhe përvoja

  • Kandidatët duhet të kenë të përfunduar arsimin e larte ne Degen Ekonomik,
  • Të ketë aftësi të mira prezantuese dhe komunikuese ,
  • Të ketë njohuri bazë mbi kompjuterin (Hardware, Software, MICROSOFT OFFICE),
  • Të jetë fleksibil  dhe të jetë i gatshëm të punoj individualisht dhe në grup,
  • Të ketë përkushtim dhe etikë në punë.

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV përmes e-mail adresës elektronike në: apliko@telkos.net

Në fushën e subjektit, ju lutem specifikoni pozitën për të cilën aplikoni.

Kandidatët të cilët i plotësojnë kushtet e lartëcekura do të ftohen në fazat e mëtejme të rekrutimit.

Listime të ngjashme

19/11/2020
13/11/2020
02/11/2020
Shitës/e   Prizren
01/11/2020
Shitës/e   Suharekë
01/11/2020