Asistente te Shitjes / Arkatare

am clothes 150x150 1
A&M Clothes
Publikuar më
21/07/2020
Qyteti
Prizren
Kategoria
Shitje  
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

A&M Clothes hape vend të lire pune për: 

 • Pozita e kerkuar: Asistente të Shitjes/Arkatare
 • Punonjës: të rregullt
 • Orari i punës: i plotë
 • Vendi i punës: Prizren
 • Afati për Aplikim: deri më  24/07/2020

Detyrat e Asistentit të Shitjes:

 • Mirëpret dhe shërben klientët,njofton klientet rreth ofertave dhe arritjeve të reja të artikujve,
 • Përkujdeset për sektorin e caktuar,bënë organizimin vizuel të mallit,
 • Percjellë artikujt e shitur,evidenton mungesat e artikujve dhe i raporton tek Menaxheri i dyqanit.

Detyrat Arkatarit:

 • Mirëpret klientët,
 • Kryen të gjitha pagesat e konsumatorit,me para të gatshme dhe transaksione me kartela bankare,
 • Bënë barazimin ditor të arkës dhe dorëzimin e saj,
 • Plotëson raporte të ndryshme të shitjes,
 • Raporton tek Menaxheri i dyqanit dhe Departamenti i Financave në Administratë.

Kualifikimet

 • Arsimimi i mesem ose i lartë
 • Shkathtësi të mira matematikore / numerike,
 • Shkathtësi të mira komunikuese,
 • Njohuri të mira të programëve kompjuterike dhe të gjuhës Angleze,
 • Njohuri mbi principet e shitjes dhe pëvoje pune paraprake.

MËNYRA E APLIKIMIT:

 • Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV, në email: hr@am-clothes.com
 • Ju lutem të vendoset në subjekt Pozita dhe Qyteti

Listime të ngjashme

19/10/2020
17/10/2020
17/10/2020
17/10/2020
16/10/2020