Asistente të Shitjes, Arkatar/e, Depoist/e, Transportues

am clothes 150x150 1 e1611493921176
A&M Clothes
Publikuar më
17/09/2021
Qyteti
Kosovë
Kategoria
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

Kompania A&M Clothes hape vende të lira pune për: 

 • Pozita e kerkuar: Asistente të Shitjes , Arkatar/e  , Depoist/e  dhe Transportues
 • Punonjës: Të rregullt
 • Orari i punës: I plotë

Vendi i punës:

 • Albi MALL- Prishtine,  A&M Clothes- tek SheshiRoyal Mall – Prishtine,
 • Abi Çarshia – Prizren ,
 • A&M Clothes- Fushe Kosove,
 • A&M Clothes- Gjakove,
 • A&M Clothes -Peje,
 • A&M Clothes- Ferizaj ,
 • Ring MALL- Ferizaj,
 • Depo -Çagllavice!

Afati për Aplikim: 08.10.2021

Detyrat e Asistentit të Shitjes:

 • Mirëpret dhe shërben klientët,njofton klientet rreth ofertave dhe arritjeve të reja të artikujve, 
 • Përkujdeset për sektorin e caktuar, bënë organizimin vizuel të mallit,
 • Percjellë artikujt e shitur,evidenton mungesat e artikujve dhe i raporton tek Menaxheri i dyqanit.

Detyrat Arkatarit:

 • Mirëpret klientët,
 • Kryen të gjitha pagesat e konsumatorit, me para të gatshme dhe transaksione me kartela bankare,
 • Bënë barazimin ditor të arkës dhe dorëzimin e saj,
 • Plotëson raporte të ndryshme të shitjes,
 • Raporton tek Menaxheri i dyqanit dhe Departamenti i Financave në Administratë.

Kualifikimet

 • Arsimimi i mesem ose i lartë,
 • Shkathtësi të mira matematikore / numerike,
 • Shkathtësi të mira komunikuese,
 • Njohuri të mira të programëve kompjuterike dhe të gjuhës Angleze,
 • Njohuri mbi principet e shitjes dhe pëvoje pune paraprake.
 • Kontakt Reference.

MËNYRA E APLIKIMIT:

Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV, në email:  hr@am-clothes.com

Ju lutem të vendoset në subject: Pozita dhe Qyteti 

Prano njoftimet me email

Listime të ngjashme

01/12/2021
Shitës/e (2)   Ferizaj
21/11/2021
Menaxher/e   Tiranë
19/11/2021
Shitës/e   Gjakovë
10/11/2021