Asistente në Administratë

mobin mobile e1560263813970
Mobin
Publikuar më
09/10/2020
Qyteti
Fushë Kosovë
Kategoria
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

MOBIN kërkon asistente në administratë në Fushë Kosovë

Kushtet:

  • TË KETË NJOHURI BAZIKE MBI MICROSOFT OFFICE EXCEL
  • TË JETË I/E AFTË PËR PUNË NË GRUP DHE PUNË NËN PRESION
  • TË KETË NJOHURI TË MIRA TË GJUHËS ANGLEZE

VENDI I APLIKIMIT: FUSHË KOSOVË

ONLINE NE : https://www.mobin-rks.com/vende-pune/

Ose ne emaIl: info@mobin-ks.com

ADRESA : Fushë Kosovë : “Rr. Nëna Terezë”,
TEL: 049 937 856

Listime të ngjashme

14/01/2021