Arkatar/e, Asistent/e i/e shitjes

am clothes 150x150 1 e1611493921176
A&M Clothes
Publikuar
11/04/2022
Skadon
27/04/2022
Lokacioni
Gjakovë
Kategoria
Shitje  
Lloji
Punë  

Prano njoftimet me email

Përshkrimi

Kompania A&M Clothes hapë pozita të lira për vend të punës.

 • Pozitat e kerkuara: Asistent të Shitjes / Arkatarë
 • Punonjës: të rregullt
 • Orari i punës: i plotë
 • Afati për Aplikim: deri më  11.05.2022
 • Vendi i punës: Gjakovë

Arkatar/e (M/F)

Detyrat dhe përgjegjësitë;

 • Mirëpret klientët;
 • Kryen të gjitha pagesat e konsumatorit, me para te gatshme dhe transaksione me kartela bankare;
 • Bën barazimin ditor të arkës dhe dorëzimin e saj;
 • Plotëson raporte te ndryshme të shitjes;
 • Raporton tek menaxherija, etj.

Asistent/e i/e shitjes (M/F)

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Mirëpret dhe shërben klientët, njofton klientët rreth ofertave dhe arritjeve të reja të artikujve;
 • Përkujdeset për sektorin e caktuar, merret me palimin, rënditjen dhe organizimin vizuel të mallit;
 • Përcjell artikujt e shitur, evidenton mungesat e artikujve dhe i raporton tek stafi përgjegjës;
 • Vendos çmime dhe deklaracione në produkte;
 • Evidenton dhe i raporton artikujt aktiv dhe pasiv të sektorit;
 • Kujdeset për mirëmbajtjen e hapsirës punuese në sektorë.

Kriteret dhe aftësitë e nevojshme pёr pozitat Arkatare, Asitente te shitjes

 • Edukim i lartë;
 • Njohuri mbi principet e shitjes dhe përvojë pune paraprake së paku 6 muaj;
 • Të jetë person pozitiv, energjik dhe me vetë iniciativë;
 • Të jetë komunikues, organizativ, sistemues;
 • Shkathtësi të mira matematikore/numërike;
 • Fleksibil dhe i shpejt në kryerje të detyrave;
 • Gatishmëri të punoj nën presion;
 • Njohuri të mira të programeve kompjuterike dhe të gjuhëve të huaja;

MËNYRA E APLIKIMIT:

Të interesuarit që duan të bashkohen me kompaninë tonë mund të aplikojnë duke klikuar këtu → bit.ly/3CMCRaB 

Shpalljet e ngjashme

19/05/2022
16/05/2022
16/05/2022
Asistente të shitjes   Gjakovë
16/05/2022