Asistent te shitjes/arkatar

am clothes 150x150 1 e1611493921176
A&M Clothes
Publikuar më
01/03/2021
Qyteti
Prizren
Kategoria
Shitje  
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

Konkurs AM

A&M Clothes hape vend të lire pune për: 

 • Pozita e kerkuar: Asistente të Shitjes/ Arkatar
 • Punonjës: të rregullt
 • Orari i punës: i plotë
 • Vendi i punës: Abi Çarshia- Prizren
 • Afati për Aplikim: deri më  19/03/2021

Detyrat e Asistentit të Shitjes:

 • Mirëpret dhe shërben klientët,njofton klientet rreth ofertave dhe arritjeve të reja të artikujve,
 • Përkujdeset për sektorin e caktuar,bënë organizimin vizuel të mallit,
 • Percjellë artikujt e shitur,evidenton mungesat e artikujve dhe i raporton tek Menaxheri i dyqanit.

Detyrat Arkatarit:

 • Mirëpret klientët,
 • Kryen të gjitha pagesat e konsumatorit,me para të gatshme dhe transaksione me kartela bankare,
 • Bënë barazimin ditor të arkës dhe dorëzimin e saj,
 • Plotëson raporte të ndryshme të shitjes,
 • Raporton tek Menaxheri i dyqanit dhe Departamenti i Financave në Administratë.

Kualifikimet

 • Arsimimi i mesem ose i lartë
 • Shkathtësi të mira matematikore / numerike,
 • Shkathtësi të mira komunikuese,
 • Njohuri të mira të programëve kompjuterike dhe të gjuhës Angleze,
 • Njohuri mbi principet e shitjes dhe pëvoje pune paraprake.
 • Kontakt Refernca.

MËNYRA E APLIKIMIT:

- Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV, në email: hr@am-clothes.com

- Ju lutem të vendoset në subjekt Pozita dhe Qyteti

Listime të ngjashme

Moter/Teknik Medicional (6)   Novobërdë e re
12/04/2021
Shitës/e   Prizren
09/04/2021
Shitës/e   Prishtinë
09/04/2021
07/04/2021