Asistent/e të shitjes

studio moderna
Studio Moderna
Publikuar më
14/10/2020
Qyteti
Kosovë
Kategoria
Shitje  
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

KEMI NJË VEND PUNE PËR TY NË DYQANET TONA

Studio Moderna po kërkon asistent/e të shitjes që t’i bashkohen ekipeve tona në Prishtinë, Gjilan, Ferizaj, Prizren, Gjakovë, Pejë, Mitrovicë, Vushtrri.

Ne ofrojmë:

  • Pagë atraktive dhe bonuse;
  • Orar shumë të përshtatshëm, prej vetëm 6 orë në ditë;
  • Ambient cilësor pune & ekip bashkëpunues:
  • Trajnime të vazhdueshme për strategjitë e shitjes Mundësi avansimi dhe zhvillimi në karrierë;

Nëse je person dinamik, që të pëlqen shitja, ke dëshirë ti bashkohesh një ekipi energjik dhe një kompanie ndërkombëtare, dërgoje CV-në me subjekt për pozitën përkatëse:

apliko@studio-moderna.com

Mezi po presim me t’njoftë!

Listime të ngjashme

Shitës   Kosovë e re
19/01/2021
Shitës/e   Vushtrri
06/01/2021
Shitës/e   Ferizaj
06/01/2021
Shitës/e (3)   Prizren
06/01/2021
Shitës/e   Suharekë
28/12/2020