Asistent/e të shitjes

TERRANOVA LOGO e1561540926307
Terranova
Publikuar më
21/02/2021
Qyteti
Prishtinë
Kategoria
Shitje  
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

Lokacioni: Terranova Albi Mall

Brendi i mirënjohur Italian TERRANOVA, me mbi 567 dyqane, në 42 shtete të botës, kërkon Asistent/e të shitjes.

Nëse jeni entuziast dhe të motivuar për të punuar, për të iu bashkëngjitur ekipitin tonë profesional, inkurajoheni të aplikoni për pozitën:

ASISTENT/E TË SHITJES

Detyrat dhe përgjegjegjësitë:

  • Mirëpret dhe shërben klientët;
  • Udhëzon klientët dhe jep sugjerime dhe informata rreth produkteve;
  • Shitja e produkteve dhe prezantimi i ofertave;
  • Rregullimi, mirëmbajtja dhe pozicionimi i produkteve sipas standardeve të brendit;
  • Sigurohet që çmimet dhe alarmet e produkteve të jetë të vendosura në produkte, etj.

Kualifkime t e kërkuara dhe kriteret:

  • Diplomë të shkollës së mesme;
  • Përvojë pune 1 vjeçare në fushë të ngjashme, është përparësi;
  • Të jetë energjik, të ketë vetë iniciativë dhe kreativitet;
  • Aftësi të shkëlqyera komunikimi;
  • Aftësi për të punuar nën presion dhe me orar fleksibil.- Të ketë njohuri të gjuhës angleze, etj.

Të gjithë të interesuarit mund të dërgoni CV me fotografi dhe dokumente mbështetëse në e-mail adresën: hr@bucajretail.com deri më datë 08/03/2021.

JU LUTEMI CEKENI NË TITULL POZITËN PËR TË CILËN APLIKONI

Listime të ngjashme

Moter/Teknik Medicional (6)   Novobërdë e re
12/04/2021
Shitës/e   Prizren
09/04/2021
Shitës/e   Prishtinë
09/04/2021