Asistent/e te shitjes

am clothes 150x150 1
A&M Clothes
Publikuar më
30/10/2020
Qyteti
Pejë
Kategoria
Shitje  
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

A&M Clothes hape vend të lire pune për: 

 • Pozita e kerkuar: Asistente të Shitjes
 • Punonjës: të rregullt
 • Orari i punës: i plotë
 • Vendi i punës: Pejë
 • Afati për Aplikim: deri më 15/11/2020

Detyrat e Asistentit të Shitjes:

 • Mirëpret dhe shërben klientët,njofton klientet rreth ofertave dhe arritjeve të reja të artikujve,
 • Përkujdeset për sektorin e caktuar,bënë organizimin vizuel të mallit,
 • Percjellë artikujt e shitur,evidenton mungesat e artikujve dhe i raporton tek Menaxheri i dyqanit.

Kualifikimet

 • Arsimimi i mesem ose i lartë
 • Shkathtësi të mira matematikore / numerike,
 • Shkathtësi të mira komunikuese,
 • Njohuri të mira të programëve kompjuterike dhe të gjuhës Angleze,
 • Njohuri mbi principet e shitjes dhe pëvoje pune paraprake.
 • Kontakt reference.

MËNYRA E APLIKIMIT:

 • Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV, në email: hr@am-clothes.com
 • Ju lutem të vendoset në subjekt Pozita dhe Qyteti

Listime të ngjashme

13/11/2020
Shitës/e   Prizren
01/11/2020
Shitës/e   Suharekë
01/11/2020
26/10/2020
29/07/2020