Asistent/e i/e Shitjes

albi mall e1560412274535
Albi Group
Publikuar më
22/02/2021
Qyteti
Prishtinë
Kategoria
Shitje  
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

BËHU PJESË E EKIPIT TONË!

Albi Fashion Retail me brendet XYZ, Orsay, Parfois, pjesë e Albi Group me kënaqësi vazhdon rekrutimin për të plotësuar vendet e lira të punës. Nëse jeni person kreativ dhe i motivuar për të zhvilluar karrierën, atëherë aplikoni edhe ju për tu bërë pjesë e ekipit tonë. Ne ofrojmë mundësi punësimi në një ambient modern dhe dinamik.

Albi Group kërkon kandidatë të motivuar të aplikojnë për vendin e punës si:

Asistent/e i/e Shitjes

Vendi i punës: Prishtinë

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

  • Kryen shërbimin ndaj klientit, kupton dhe shpreh interesim për nevojat e tyre
  • Ndihmon në përzgjedhjen apo në gjetjen e produktit për klientët, ku të gjithë klientët duhet të priten dhe të përshëndeten me buzëqeshje dhe duke i falënderuar
  • Kujdeset që të gjitha veshjet dhe aksesorët të jenë të gatshëm për ekspozim në dyqan (vendosja e alarmeve, kategorizimi, palosja)
  • Përkujdeset për vendosjen dhe rregullimin e artikujve në vendet përkatëse sipas udhëzimeve të menaxherit apo merchandiserit.

Kualifikimet:

  • Diplomë e shkollës së Mesme
  • Të ketë përvojë pune në shitje
  • Njohja e gjuhës angleze
  • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikimi.

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentat e tjera shoqëruese duke përmendur pozicionin për të cilin aplikonin në adresën e e-mail-it: hr@albicenter.com. Konkursi do të jetë i hapur nga Data 22.02.2021 deri me Datë 23.03.2021

Duke ju falënderuar për aplikim, ju njoftojmë se vetëm kandidatët e përfshirë në listën e ngushtë do të kontaktohen..

Listime të ngjashme

Moter/Teknik Medicional (6)   Novobërdë e re
12/04/2021
Shitës/e   Prizren
09/04/2021
Shitës/e   Prishtinë
09/04/2021
07/04/2021