Asistent/e i/e Shitjes Direkte

teb bank kosovo
TEB
Publikuar
18/03/2022
Skadon
31/03/2022
Lokacioni
Prishtinë
Kategoria
Shitje  
Lloji

Prano njoftimet me email

Përshkrimi

Mundësi Praktike

TEB një ndër bankat më me renome në Kosovë është pjesë e brend-it të mirënjohur bankar në Turqi e mbështetur në fuqinë ndërkombëtare të BNP Paribas.

TEB tani po kërkon kandidatë për pozitën: Asistent i Shitjes Direkte në Zyren Qendrore

Përgjegjësitë

 • Të rekrutojë klientë të rinjë
 • Të komunikojë me klientët për kampanjat dhe risitë e departmanetit të Biznesit
 • Të komunikojë me departamentin e Shitjes në lidhje me ecurinë e punës
 • Të analizojë mbarëvajtjen e punës dhe të japë propozime për përmirësim të procesit
 • Ofron këshilla profesionale klientëve drejt përzgjedhjes së produkteve ose shërbimeve
 • Përfaqëson Bank-ën në mënyre të matur dhe efikase
 • Të tjera sipas nevojës

Kualifikimet e kërkuara:

 • Preferohet diplomë e universitetit Ekonomik ose Administrim Biznesi
 • T’i kuptoj produktet dhe shërbimet bankare
 • Të jetë efikas në shitje apo marketing te produkteve të bankes
 • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikuese
 • Njohuri bazike në Excel dhe Word te MS Office
 • Efikas në punë ekipore
 • Njohuri të gjuhës angleze

Aplikimi duhet të bëhet online përmes web faqes së bankës www.teb-kos.com. Ju lutemi klikoni tek Mundësi Punësimi dhe pastaj tek linku: https://recruitment.teb-kos.com/rc/. Afati i fundit për aplikim është 31.03.2022. Aplikacionet e pakompletuara nuk do të konsiderohen. Do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhur.

Shpalljet e ngjashme

19/05/2022
Roje Pylli (3)   Mitrovicë
19/05/2022
16/05/2022
16/05/2022