Asistent/e i/e shërbimit të ushqimit

american school kosova 150x150 e1624633830697
American School of Kosova
Publikuar
17/02/2022
Skadon
04/03/2022
Lokacioni
Prishtinë
Lloji
Punë  

Prano njoftimet me email

Përshkrimi

Ndihmon në përgatitjen dhe shërbimin e të gjitha ushqimeve, duke siguruar që kuzhina dhe zonat e shërbimit janë të pastërta.

Kandidatët potencial duhet të kenë përvojë pune në asistimin e përgatitjes së ushqimeve dhe aftësi të mira të shërbimit ndaj klientëve.

Të interesuarit për këtë pozitë mund të aplikojnë duke dërguar CV e tyre në hr@askosova.org  deri më 04.03.2022

Shpalljet e ngjashme