Asistent/e Administrativ/e

mobin e1649864797580
Mobin
Publikuar
11/04/2022
Skadon
24/04/2022
Lokacioni
Fushë Kosovë
Kategoria
Lloji
Punë  

Prano njoftimet me email

Përshkrimi

Kërkohet Asistent/e Administrativ/e

Kompania Mobin operon në tregun kosovarë dhe evropianë me bazë në Fushë Kosovë, jemi staf I ri në rritje dhe dinamik. Stafi jone mbi 50 personave bashkëpunon me partneret tanë evropianë në shumë gjuhë dhe shumë shtete!

Përgjegjësitë dhe detyrat:

 • Regjistrimi i blerjeve dhe shitjeve në sistem.
 • Krijimi i raporteve te ndryshme sipas kërkesës.
 • Përgjegjës/e për kryerjen e detyrave të ndryshme administrative.
 • Sipas kërkesës së Mbikëqyrësit kryen edhe punë të tjera që ndërlidhen me vendin e punës.

Kualifikimet:

 • Preferohet shkollim universitar.
 • Të ketë njohuri në programin Microsoft Office – Excel.
 • Të ketë njohuri të gjuhës angleze.

Pritshmeritë:

 • Të ketë iniciativë dhe dëshirë për të mësuar gjëra të reja.
 • Të jetë i/e gatshëm të bashkëpunoj me ekipin dhe të punoj punë nën presion.
 • Të posedoj aftësi organizative.

Për të interesuarit MOBIN ofron:

 • Pagë atraktive
 • Kontrate pune afatgjate
 • Mundësi zhvillimi dhe avancimi në pozitë
 • Punë Internacionale 100% (Me kompani te huaja)
 • Staf dinamik

Mënyra e Aplikimit:

 • Kandidatët e interesuar mund t'i dërgojnë CV përmes e-mail adresës: info@mobin-ks.com
 • Konkursi është I hapur 15 ditë nga dita e publikimit.

ADRESA: Rruga 7 Shtatori në Fushë Kosovë.

Shpalljet e ngjashme

19/05/2022
29/04/2022