Arkitekt/e

Publikuar më
05/06/2020
Qyteti
Prishtinë
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

Arhing, hap konkurs për një vend pune:

Pozita: Arkitekt/e

Kualifikimet, detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Master i/e profilit Arkitekturë ose Arkitekt/e sipas sistemit 5 vjecar.
 • Të ketë njohuri shumë të mira të gjuhës Angleze.
 • Të jetë i/e gatshëm të punoj në zyre dhe teren
 • Të ketë përvojë në projektim apo mbikqyrje
 • Të jetë i/e gatshëm të mësoj programe dhe sisteme të reja të punës
 • Të jetë i/e gatshëm të punoj në ekip

Përparsi do të kenë kandidatët të cilët:

 • Punojnë me Lumion
 • Punojnë me Allplan
 • Punojnë me Sketchup
 • Janë të hapur të trajnohen dhe ti trajnojnë të tjerët
 • Kërkojnë të avansohen në karrierë

Për aplikim ju lutemi të plotësoni formularin në linkun në vijim.

Të interesuarit të dergojnë CV e tyre dhe Portfolion në e-mailin: admin@arhing.com [Aplikim për punësim] Deri me daten 12.06.2020.

Nese keni ndonjë problem në aplikim ju lutemi na kontaktoni në admin@arhing.com.

Vetëm të përzgjedhurit do të kontaktohen për intervistë. Ju falenderojmë paraprakisht.