Arkitekt/e (3)

albed e1635891963957
Albed
Publikuar më
27/10/2021
Qyteti
Fushë Kosovë
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

SALLONI I MOBILIEVE – ALBED
FUSHË KOSOVË

KONKURS

Për vende të lira pune në sektorin e ARKITEKTURES

  • Arkitekte (3) pozita

Detyrat dhe pergjegjesit:

  1. Bënë prezentimin e produkteve në showroom për klient
  2. Bënë dizajnimin e produkteve sipas kërkesës së klientit
  3. Planifikimi dhe realizimi I projekteve sipas planit

Kushtet:

  1. Aftesi të mira në programet ArchiCad,AutoCad
  2. Aftësi të mira në përdorimin e kompjuterit dhe hulumtimit në internet.
  3. Aftësi të shkëlqyera komunikuese me klientët.
  4. Aftësi në vendimmarrje dhe zgjidhjen e problemeve.
  5. Të jetë kreativ/e
  6. Të ketë pervojë pune në këtë lëmi +2vite

Të interesuarat paraqiten në showroom FUSHË KOSOVË rruga Nëna Tereze ose në numrin e kontaktit. 045 504 774

Cv mund të dergoni në email adresen: info@albed.org

Konkursi mbetet I hapur 30 ditë nga data e publikimit.

Prano njoftimet me email

Listime të ngjashme