Arkitekt/e [praktikë]

Arhing
Publikuar më
14/10/2020
Qyteti
Prishtinë
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

Arhing, ofron mundësi për punë praktike:

Pozita: Arkitekt/e

Kualifikimet, detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Të ketë njohuri te mira në programet e arkitekturës
  • Të jetë i/e gatshëm të punoj në zyre dhe teren
  • Të ketë njohuri shumë të mira të gjuhës Angleze.
  • Të jetë i/e gatshëm të mësoj programe dhe sisteme të reja të punës
  • Të jetë i/e gatshëm të punoj në ekip
  • Janë të hapur të trajnohen
  • Kërkojnë të avansohen në karrierë

Përparsi do të kenë kandidatët të cilët:

  • Punojnë me Lumion
  • Punojnë me Allplan
  • Punojnë me Sketchup

Për aplikim ju lutemi të plotësoni formularin në linkun në vijim.

Të interesuarit të dergojnë CV-të e tyre dhe Portfolion në e-mailin: admin@arhing.com me subject [Aplikim për punë praktike] deri me datën 17.10.2020.

Nese keni ndonjë problem në aplikim ju lutemi na kontaktoni në admin@arhing.com apo 038 613 035.

Vetëm të përzgjedhurit do të kontaktohen për intervistë.

Ju falenderojmë paraprakisht.