Arkatare, Sektorist/e, Pranues Malli, Depoist/e

Viva Fresh Store e1604672119789
Viva Fresh Store
Publikuar më
03/11/2020
Qyteti
Kosovë
Kategoria
Shitje  
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

KONKURS PËR PUNË

Pozitat e lira për Market

 • Arkatare
 • Pranus Malli
 • Sektoristie
 • Depoist

PRISHTINË, PRIZREN, GJILAN, GJAKOVË, FERIZAJ, FUSHË KOSOVË, MITROVICË, PEJË, PODUJEVË, VUSHTRRI, LIPJAN, OBILIQ, MALISHEVË, KAÇANIK, KAMENICË, KLINË, KOMORAN, SHTIME, SKENDERAJ, SUHAREKË, VITI, BARDHOSH, DEÇAN HANI ELEZIT, ISTOG, KORISHË, LANDOVICË, MAMUSHË, POZHORAN, RAHOVEC.

Kualifikimet e kërkuara:

 • Të ketë të përfunduar shkollën e mesme;
 • Përvojë relevante e punës në fusha të ngjajshme;
 • Të ketë aftësi për punë ekipore dhe individiduale;
 • Përkushtim dhe etikë në punë;

Për të aplikuar, dërgo CV ose Aplikacionin në recruiting@vivafresh-rks.com apo në pikën e Viva Fresh Store apo në pikën më të afërt të Viva Fresh Store.

Konkursi i hapur deri më 30.11.2020

Çfarë ofrojmë ne për punëtorët tanë?

 • Kontratë të punës sipas ligjeve në fuqi.
 • 5 ditë punë dhe 2 ditë pushim për të gjithë punëtorët.
 • Pagesa e kontributeve pensionale dhe tjera sipas ligjeve në fuqi.
 • Saktësi në pagat mujore.
 • Mundësi të vazhdueshme të avancimit në pozita të ndryshme.
 • Trajnime të certifikuara nga Qendra e trajnimeve Viva Fresh.
 • Mbrojtje dhe siguri në punë.
 • Mjedis miqësorë dhe gjithëpërfshirës.