Aplikoni për Programin “Mentorimi Social”

adec e1612263956602
Action for Development and Empowering Communities (ADEC)
Publikuar më
02/02/2021
Qyteti
Kosovë
Kategoria
Lloj listimi

Përshkrimi

ADEC organizon programe të ndryshme të trajnimit dhe mentorimit.

Mentorimi ofrohet falas për rajonin e Prishtinës, Mitrovicës dhe rajonin e Vushtrrisë nga ADEC në bashkëpunim me GIZ-DIMAK.

Përparësi do të kenë: të rinjët, gratë, si dhe të riatdhesuarit nga rajonët e cekura më lartë.

Aplikoni online duke klikuar në linkun në vijim.

Aplikimi është i hapur deri më 12 Shkurt 2021.

ADEC (Action for Development and Empowering Communities) është organizatë joqeveritare dhe kryesisht i mbështet grupet e caktuara në fushën e zhvillimit personal, profesional, ndërmarrësisë dhe orientimit në karrierë.

Listime të ngjashme

Communication Specialist   Prishtinë
01/03/2021
01/03/2021
01/03/2021
01/03/2021