Anëtar Ekipi 

1012px Burger King Logo.svg
Burger King
Publikuar më
27/05/2020
Qyteti
Prishtinë
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

Lokacionet: Dragodan dhe Cagllavicë

Bëhuni pjesë e BURGER KING® si Anëtar Ekipi për:

BURGER KING" po punëson anëtarë të ekipi për restorantet tona. A keni prirje për shërbim të shkëlqyeshëm të klientit, lidership, frymë ekipi dhe po kërkoni një shansë për të shfaqur talentet tuaja? Ne duam të dëgjojmë nga ju!

Përmbledhje: Anëtari i ekipit është përgjegjës për të ndihmuar me punën e përditshme të restorantit. Ajo/Ai duhet të sigurojë shërbime migësore dhe të personalizuara me ushqime të shkëlqyera, në një mjedis të pastër dhe tërheqës.

PERGJEGJESITE:

  • Të asistojë në operacionet e përditshme;
  • Të mirëpres mysafirët;
  • Të merr porosi dhe pagesa;
  • Të përgatis ushqimin e porositur nga klientët;
  • Të sigurojë pastërtinë e përgjithshme të restorantit;
  • Të asistojë në arritjen e objektivave të restorantit.

KERKESAT

  • Të jeni të orientuar në shërbime ndaj klientit;
  • Të jeni të motivuar për punën në ekip;
  • Të jeni të gatshëm të punoni me orar fleksibil;
  • Përvoja në industri të ngjajshme është e preferuar.

Ne ofroimë kushte të shkëlqyera dhe mundësi avancimi

Të gjithë të interesuarit mund të dërgoni CV-në apo të dhënat personale: (Emri dhe Mbiemri, Ditëlindja, Lokacioni, dhe Numri i Telefonit) në e-mail adresën: jobs@burgerking.al

JU LUTEM SPECIFIKONI POZITEN DHE LOKACIONIN PER TE CILIN APLIKONI

Konkursi është i hapur deri më datën 07.06.2020

Listime të ngjashme

01/10/2020