Anëtar Ekipi

1012px Burger King Logo.svg
Burger King
Publikuar më
04/06/2020
Qyteti
Kosovë
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

Lokacionet: Qendër, Albi Mall, Prizren, Ferizaj, Bresje, Dragodan, Çagllavicë, Pejë

Bëhuni pjesë e BURGER KING si Anëtar Ekipi për:

Burger King po puneson anetare te ekipit për restorantet tona. A keni prirje për shërbim të shkelqyeshem te klientit, lidership, fryme ekipi, dhe po kërkoni një shansë për të shfaqur talentet tuaja? Ne duam të dëgjojmë nga ju!

Përmbledhje: Anëtari i ekipit është përgjegjës për të ndihmuar me punën e përditshme të
restorantit. Ajo/Ai duhet të sigurojë shërbime miqësore dhe të personalizuara me ushqime të shkëlqyera, në një mjedis të pastër dhe tërheqës.

PËRGJEGJËSITË:

  • Të asistojë në operacionet e përditshme
  • Të mirëpres mysafirët
  • Të merr porosi dhe pagesa
  • Të përgatis ushqimin e porositur nga klientët
  • Të sigurojë pastërtinë e përgjithshme të restorantit
  • Të asistojë në arritjen e objektivave të restorantit.

KËRKESAT:

  • Të jeni të orientuar në shërbime ndaj klientit
  • Të jeni të motivuar për punën në ekip
  • Të jeni të gatshëm të punoni me orar fleksibil
  • Përvoja në industri të ngjajshme është e preferuar.

Ne ofrojmë kushte të shkëlqyera dhe mundësi avancimi

Të gjithë të interesuarit mund të dërgoni CV-në apo të dhënat personale: (Emri dhe Mbiemri,
Ditëlindja, Lokacioni, dhe Numri i Telefonit) në e-mail adresën: jobs@burgerking.al

JU LUTEM SPECIFIKONI POZITEN DHE LOKACIONIN PER TE CILIN APLIKONI

Konkursi është i hapur deri më datën 18.06.2020

Listime të ngjashme

01/10/2020