Akademia Intensive e Web Design

Creative Hub Kosovo 150x150 1
Creative Hub Kosova
Publikuar më
16/06/2020
Qyteti
Prishtinë
Kategoria
Lloj listimi

Përshkrimi

Kjo Akademi është një program intensiv për këdo që dëshiron të ndërtojë një karrierë në fushën e Web Design dhe të zhvillohet profesionalisht në këtë fushë. Programi përfshin këto tema:

  • UX Design
  • UI Design

Për të parë planprogramin kliko në linkun e më poshtëm:

http://creativehubkos.com/summer-web-design-academy/

Akademia e Web Design është 800 EUR dhe mund të paguhet me 80 EUR në muaj, në 10 këste mujore.

Çfarë do të bëni pasi të keni përfunduar këtë akademi?

Në fund, ideja është që të kemi një portofol të plotë në të cilin ata mund të shfaqin të gjitha njohuritë e fituara dhe të mund të aplikojnë për një vend pune në Kosovë dhe në botë.

Pas përfundimit të akademisë, të gjithë studentët do të kenë përfunduar:

  • Detyrat e projektit në të gjitha lëndët e Akademisë që do t'i ndihmojnë ata për vlerësim
    të njohurive të marra në atë lëndë.
  • Projekti përfundimtar - web faqja

Për kë është kjo akademi?

  • Njerëz që duan të fitojnë njohuri dhe zhvillojnë një karrierë në fushën e web dizajnit

Kohëzgjatja e Akademisë: 3 muaj, 80 orë. Ligjëratat bëhen tre herë në javë, nga 2 orë e gjysmë dhe orari bëhet në marrëveshje me grupin. Ligjëratat janë pasdite pas orës 17:00. Ligjëratat do të zhvillohen në internet gjatë kohës së COVID-19.

Për tu regjistruar kliko në link:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScvP_ittcV4_DGC9QZcik7-SREs7onit4DAPz4f3wlj7mWfHQ/viewform

Listime të ngjashme

Copywriter/Storyteller   Prishtinë e re
20/10/2020
20/10/2020
19/10/2020