Akademia e Data Science

Creative Hub Kosovo 150x150 1
Creative Hub Kosova
Publikuar më
10/09/2020
Qyteti
Prishtinë
Kategoria
Lloj listimi

Përshkrimi

Akademia e Data Science zgjatë 7 muaj, dhe përfshinë 10 lëndë:

 • Intorudction to Data Science
 • SQL
 • Data Warehouse
 • Power BI
 • Statistics
 • Integration 1&2
 • Workshop Week
 • Python
 • Machine Learning
 • Big Data
 • Final Projects

Për të mësuar më shumë rreth Akademisë shikoni linkun në vijim:

http://creativehubkos.com/data-science/

Përfito nga kjo mundësi dhe bëhu pjesë e Akademive tona:

 • Çertifikata njihet ndërkombëtarisht
 • Projekte praktike
 • Asistencë në gjetjen e punës
 • Fito shkathtësi në profesionet më të kërkuara dhe të paguara
 • Krijo karrierë profesionale

Për të aplikuar për bursë klikoni në linkun në vijim:
https://forms.gle/ejcYuEQjusXCf6jdA

Listime të ngjashme

Mësues/e   Pejë e re
26/11/2020
Public Health Officer   Prishtinë e re
26/11/2020
Moter/Teknik Medicional (3)   Novobërdë e re
26/11/2020
Science@Leuven Scholarship   Belgjikë e re
25/11/2020