Agronom

Albinspekt
Publikuar më
23/02/2021
Qyteti
Kosovë
Kategoria
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

Njoftim Pune

Kompania Albinspekt-bio.inspecta shpk shpall vend te lire pune ne pozicionin Agronom

Vendi : Albinspekt bio.inspecta Dega ne Kosove

Adresa :

Kush jemi ne:

Albinspekt-bio.inspecta eshte nje trupë inspektim/çertifikimi me aktivitet ne Shqiperi dhe Kosove per ofrimin e sherbimeve te inspektimit dhe certifikimit sipas standarteve te ndryshme te cilesise dhe menaxhimit. E akredituar dhe e njohur nga Komisioni Europian për të kryer aktivitetin e inspektim- çertifikimit sipas rregullores organike ekuivalente me EEC 834/2007. Pjese e trupes certifikuese bio.inspecta AG , Zvicer dhe grupit Easy-Cert me nje prezence te gjere ne tregun nderkombetar dhe sherbime cilesore.

Te domosdoshme :

 • Arsim në shkencat bujqësore ose punë prej pesë vitesh në ferme.
 • Njohuri per sektorin e bimeve aromatike medicinale  dhe te zhvillimit te bujqesise sot.
 • Bashkepunues dhe i gatshem te perballoje pune intensive gjate sezonit bujqesor.
 • Lejedrejtim automjeti dhe gatishmeri per te udhetuar dhe punuar ne terren.
 • Komunikim shume te mire ne gjuhen shqipe dhe angleze si dhe aftesi te mira kompjuterike.
 • Te kete integritet te larte ne pune dhe te respektoje politikat e kompanise ne lidhje me konfidencialitetin.

Te preferueshme / perbejne avantazh :

 • Preferohet gjinia mashkullore mbi 28 vjeç
 • Njohuri rreth praktikave te mira bujqesore dhe kerkesave te rregullores organike
 • Komunikimi ne gjuhen serbo-kroate

Kushtet e punes :   

 • Full time ose Free Lancer me intensitet te larte pune
 • Klime bashkepunuese dhe formuese
 • Mundesi per promovime dhe formime te metejshme
 • Fryme skuadre

Kandidatet jane te lutur te dergojne Jeteshkrimin (CV) ne adresen e email contact@albinspekt.com

Data e fundit e aplikimit eshte: 01 Mars 2021

Per me shume info rreth Albinspekt-bio.inspecta vizitoni web site tone www.albinspekt.com

 • Hamdi Grajeqevci, Apollonia A, Hy.III, Nr. 2 ,Fushe Kosove
 • +383 49 818 558 contact@albinspekt.com · www.albinspekt.com