Agjentë të shitjes Call Center (30)

studio moderna
Studio Moderna
Publikuar më
19/10/2020
Qyteti
Prishtinë
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

Ne po kërkojmë agjentë të shitjes (Call Center) për t'ju bashkuar familjes sonë të madhe!

KANDIDATËT IDEALË DUHET:

  • Ta njohin shumë mirë gjuhën shqipe (njohja e gjuhëve të tjera është përparësi);
  • Të jenë komunikativë dhe kreativë;
  • Të kenë njohuri rreth shitjes online (përvoja e punës është përparësi).

ÇKA OFROJMË NE?

  • Pagë konkuruese bazuar në aftësitë tuaja (+ bonuse);
  • Trajnime brenda & jashtë vendit;
  • Mundësi avancimi në karrierë dhe jo vetëm!
  • Lokacioni: Prishtinë

Nëse e gjeni veten te kriteret e përshkruara më lart dhe doni të punoni me ne, dërgojeni një CV te apliko.callcenter@studio-moderna.com. Mezi po presim të njihemi me ju!

KUSH JEMI NE?

Studio Moderna është kompani ndërkombëtare me përvojë pune më shumë se 20 vjeçare, e cila operon në mbi 20 vende të botës. SM ka në pronësi brendet e mirënjohura botërsisht, sikurse Top Shop, Dormeo, Delimano, Walkmaxx, Wellneo & Rovus.

Listime të ngjashme

26/11/2020
25/11/2020