Agjentë të Shitjes (10)

Kujtesa logo NEW e1560262650669
Kujtesa Net
Publikuar më
10/07/2020
Qyteti
Prishtinë
Kategoria
Shitje  
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

Kujtesa Net SH.P.K shpall konkurs për vende të lira pune në pozitën:

10 x Agjent të Shitjes - Prishtinë

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Hulumtimi i tregut dhe gjetja e klientëve të ri
 • Viziton klientët, promovon dhe shet produktet e kompanisë për persona fizik
 • Përfaqeson denjësisht kompaninë tek klientët
 • Bën prezantimin e ofertave /shërbimeve të Kujtesa Net
 • Lidhjen e kontratave me marrëveshje dhe percjellja e punës së shërbimeve teknike deri në kycjen e klientit në rrjet.

Kualifikimet:

 • Përvoje pune në shitje
 • Të posedoj aftësi udheheqëse dhe të jetë analist i mirë,
 • Fleksibil dhe i përgatitur për tu adaptuar me ndrrimet eventuale në treg
 • Aftësi të mira komunikuese
 • Të ketë iniciative dhe aftësi të mira komunikimi
 • Leja e vozitjës do ishte perparsi

Ftohen të interesuarit të dërgojnë CV-të e tyre në email: hr@kujtesa.com nga 10.07.2020 deri më datë 17.07.2020.

Vetëm kandidatët që do përzgjedhen në listën e ngushtë do kontaktohen.

Listime të ngjashme

16/09/2020
Arkatare   Obiliq
15/09/2020
10/09/2020
10/09/2020
10/09/2020