Agjentë për shitje të produkteve ndërtimore

Biogea e1648031418247
Biogea
Publikuar
23/03/2022
Skadon
23/04/2022
Lokacioni
Kosovë
Kategoria
Shitje  
Lloji
Punë  

Prano njoftimet me email

Përshkrimi

Agjencia Italiane kerkon disa agjent ne Kosove per shitje te produkteve ndertimore.

  • Agjenti duhet te prezantoj ne menyre profesionale produktet te cilat trajtohen ne portofilin e tij te shitjes.
  • Identifikon nevojat per produkte te klienteve dhe jep propozime te ndryshme per te maksimizuar shitjet.
  • Raporton mbi mbarevajtjen e punes javore.
  • Te kene aftesi te mira komunikuese dhe menaxheriale per te bashkepunojne ne grup me agjentet.
  • Te kene leje vozitjes.
  • Eksperienca ne te njejtin profil perben avantazh ose te kene deri ne 2 vjet pervoje pune si agjent shitje.

Apliko duke derguar CV ne emailin shqiperia@guarnierigroup.com

Shpalljet e ngjashme

20/05/2022
17/05/2022
17/05/2022