Agjente e shitjes

raci travel 150x150 1
Raci Travel
Publikuar më
09/06/2020
Qyteti
Prishtinë
Kategoria
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

Raci Travel ofron pune per agjent te shitjes.

Kushtet per aplikim

  • Pervoje pune.
  • Diplome universitare.
  • Njohja e gjuhes Gjermane dhe Angleze e preferuar.
  • Njohuri te avancuara kompjuterike.
  • Njohuri relevante te industrise se turizmit.
  • Aftesi per te komunikuar ne menyre prefesionale me koleget dhe konsumatoret.
  • Bashkepunim dhe vete-motivim.

Adresa Lagjja Dardani ne Prishtine.

Dergoni CV tuaj ne adresen e meposhtme :
info@racitravel.com

Listime të ngjashme

19/10/2020
17/10/2020
17/10/2020
17/10/2020
14/10/2020