Agjent i Shitjes

64x64 89912715 1392230370962258 5969056547668492288 n 1
MCM Travel
Publikuar më
04/03/2021
Qyteti
Prishtinë
Kategoria
Shitje  
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

Titulli: Agjent Shitje
Kompania: MCM Travel
Orar i plotë

Përgjegjësitë e punës së agjentit të shitjes:

  • Të bisedojë me klientët për të përcaktuar nevojat e udhëtimit, buxhetet dhe preferencat;
  • Shet dhe koordinon transportin, akomodimin, udhëtimet dhe aktivitet;
  • Këshillon klientët në lidhje me destinacionet;
  • Kontribon në përpjekjet e agjensionit për të përmbushur detyrat përkatëse sipas nevojës;

Kualifikimet:

  • Aftësi të mira ndërpersonale dhe të shitjes;
  • Njohuri të shkëlqyera kompjuterike;
  • Diplomë Bachelor në Ekonomi, Turizëm, Biznes ose fusha të ngjajshme;
  • Aftësi në gjuhë Angleze.

Dërgoni CV-n tuaj në hr@mcm.travel apo kontaktoni në numrin 045 24 24 24

Data e Skadimit: 14.03.2021

Listime të ngjashme

Shitës/e   Prizren
09/04/2021
Shitës/e   Prishtinë
09/04/2021
07/04/2021
07/04/2021