Agjent Shitje

64x64 89912715 1392230370962258 5969056547668492288 n 1
MCM Travel
Publikuar më
14/05/2021
Qyteti
Prishtinë
Kategoria
Shitje  
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

Titulli: Agjent Shitje

  • Kompania: MCM Travel
  • Orare i plote

Përgjegjësitë e punës së agjentit të shitjes:

  • Të bisedoj me klientët për të përcaktuar nevojat e udhëtimit, buxhetet dhe preferecnat.
  • Shet dhe koordinon transportin, akomodimin, udhëtimet dhe aktivitet
  • Këshillon klientët në lidhje me destinacionet
  • Kontribon në përpjekjet e agjensionit për të përmbushur detyrat përkatëse sipas nevojes

Kualifikimet:

  • Aftësi të mira ndërpersonale dhe të shitjes
  • Njohuri të shkëlqyera kompjuterike
  • Diplome Bachelor në Ekonomi, Turizim, Biznes ose fusha të ngjajshme.
  • Aftësi në gjuhë Angleze

Dërgoni CV-n tuaj në hr@mcm.travel apo kontaktoni ne numrin 045 24 24 24

Data e Skadimit 25.05.2021

Listime të ngjashme

Zëvendësguvernator/e   Prishtinë e re
02/08/2021
Merçendaizer   Prishtinë
21/07/2021
21/07/2021
Vozitës (Kategoria C)   Prishtinë
21/07/2021