Agjent Marketingu/Operator Telefonik  

Speeex
Publikuar më
07/10/2020
Qyteti
Prishtinë
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

Speeex Sh.p.k me seli ne Prishtine, Rr. UCK nr. 208 shpall konkurs për pozitën Agjent Marketingu/Operator telefonik

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Përgjegjës për ofrimin e shërbimeve cilësore tek klientët
 • Pranimin e telefonatave/kërkesave të klientëve në mënyrë efektive
 • Realizimin e telefonatave sipas kërkesave të projektit dhe menaxhmentit
 • Ofrimi i informacionit mbi produktet dhe shërbimet ndaj klientëve
 • Adresimin e shqetësimeve apo kërkesat e klientëve tek departamentet përkatëse
 • Ofrimin e konsulences/këshillimit të vazhdueshëm përmes telefonit për produktet/shërbimet përkatëse të kompanisë dhe partnereve të kompanisë.
 • Dokumentoni të gjithë informacionin e telefonatave sipas procedurave standarde të projektit.
 • I gatshëm të punoj në grup dhe koordinim të punëve me të tjeret.
 • Zotëroni aftësi komunikuese për këshillim te klientëve.
 • Përpunim të e-mail-ve dhe telefonatave.
 • Jeni fleksibil dhe komunikativ.

Aftësitë e nëvojshme:

 • Njohja e gjuhës gjermane apo frenge (Niveli C1 ose C2)
 • Njohja e perdorimit te Microsoft Office
 • Të ketë aftësi të larta komunikuese në të folur dhe të shkruar
 • Vetë iniciativë, i gatshëm për të mësuar, dhe aftesi për punë ekipore
 • Ju pëlqen te flisni në telefon
 • Jeni një person i motivuar dhe i përkushtuar.

Ne ju ofrojmë:

 • Kushte të mira sociale
 • Mjedis të shkelqyer të punës
 • Trajnime
 • Orar fleksibil

CV tuaj mund të dergoni ne E-mail: hr@speeex.com ose të kontaktoni direkt në numrin: 043/555-775

Listime të ngjashme

15/01/2021
03/01/2021