Agjent i shitjes ne teren – “D2D”

telkos 150x150 1 e1603118759147
Telkos
Publikuar më
01/11/2021
Qyteti
Mitrovicë
Kategoria
Shitje  
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

Agjent i shitjes ne teren - “D2D” (Door to Door – Derë më Derë)

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

  • Të prezentoj shërbimet e Televizionit & Internetit klientit potencial;
  • Të lidhë kontrata me klientët potencial;
  • Të siguroj rritjen e shitjes;

Edukimi dhe përvoja:

  • Përparësi kanë kandidatët të cilët kanë përfunduar Fakultetin e Ekonomik (Marketing) (e preferuar);
  • Përvojë pune në fushën e marketingut (e preferuar);
  • Shkathtësi komunikuese dhe negociuese;
  • Aftësi për të menaxhuar dhe kontrolluar rritjen e shitjes
  • Trajnime dhe certifikime ne fushen përkatëse janë përparësi;
  • Njohja e gjuhës angleze;

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët I plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV përmes e-mail adresës elektronike në: hr@telkos.net

Në fushën e subjektit, ju lutem specifikoni pozitën për të cilën aplikoni. Kandidatët të cilët I plotësojnë kushtet e lartë cekura do të ftohen në fazat e mëtejme të rekrutimit.

Prano njoftimet me email

Listime të ngjashme

Praktikantë me pagesë (5)   Kosovë e re
01/12/2021
26/11/2021
Shitës/e (2)   Ferizaj
21/11/2021
Menaxher/e   Tiranë
19/11/2021
19/11/2021