Agjent i shitjes ne teren (6)

telkos 150x150 1
Telkos
Publikuar më
26/08/2020
Qyteti
Prishtinë
Kategoria
Shitje  
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

Agjent i shitjes ne teren - “D2D” (Door to Door – Derë më Derë)

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

  • Të prezentoj shërbimet e Televizionit & Internetit klientit potencial;
  • Të lidhë kontrata me klientët potencial;
  • Të siguroj rritjen e shitjes;

Edukimi dhe përvoja:

  • Përparësi kanë kandidatët të cilët kanë përfunduar Fakultetin e Ekonomik (Marketing) (e preferuar);
  • Përvojë pune në fushën e marketingut (e preferuar);;
  • Shkathtësi komunikuese dhe negociuese;
  • Aftësi për të menaxhuar dhe kontrolluar rritjen e shitjes;
  • Trajnime dhe certifikime ne fushen përkatëse janë përparësi;
  • Njohja e gjuhës angleze;

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV përmes e-mail adresës elektronike në: apliko@telkos.net

Në fushën e subjektit, ju lutem specifikoni pozitën për të cilën aplikoni.

Kandidatët të cilët i plotësojnë kushtet e lartëcekura do të ftohen në fazat e mëtejme të rekrutimit.

Listime të ngjashme

16/09/2020
Shitës/e (2)   Suharekë
07/09/2020
29/07/2020