Agjent i shitjes ne teren (2)

telkos 150x150 1
Telkos
Publikuar më
26/08/2020
Qyteti
Mitrovicë
Kategoria
Shitje  
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

Agjent i shitjes ne teren - “D2D” (Door to Door – Derë më Derë)

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

  • Të prezentoj shërbimet e Televizionit & Internetit klientit potencial;
  • Të lidhë kontrata me klientët potencial;
  • Të siguroj rritjen e shitjes;

Edukimi dhe përvoja:

  • Përparësi kanë kandidatët të cilët kanë përfunduar Fakultetin e Ekonomik (Marketing) (e preferuar);
  • Përvojë pune në fushën e marketingut (e preferuar);;
  • Shkathtësi komunikuese dhe negociuese;
  • Aftësi për të menaxhuar dhe kontrolluar rritjen e shitjes;
  • Trajnime dhe certifikime ne fushen përkatëse janë përparësi;
  • Njohja e gjuhës angleze;

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV përmes e-mail adresës elektronike në: apliko@telkos.net

Në fushën e subjektit, ju lutem specifikoni pozitën për të cilën aplikoni.

Kandidatët të cilët i plotësojnë kushtet e lartëcekura do të ftohen në fazat e mëtejme të rekrutimit.

Konkursi do të jetë i hapur deri më datën 07.09.2020

Listime të ngjashme

Specialist/e i/e Marketingut   Prishtinë e re
28/09/2020
23/09/2020
23/09/2020
16/09/2020