Agjent i shitjes (8)

telkos 150x150 1 e1603118759147
Telkos
Publikuar më
13/03/2021
Qyteti
Prishtinë
Kategoria
Shitje  
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

  • Të prezentoj shërbimet e Televizionit & Internetit klientit potencial;
  • Të lidhë kontrata me klientët potencial;
  • Të siguroj rritjen e shitjes;

Edukimi dhe përvoja:

  • Përparësi kanë kandidatët të cilët kanë përfunduar Fakultetin e Ekonomik (Marketing);
  • Përvojë pune në fushën e marketingut;
  • Shkathtësi komunikuese dhe negociuese;
  • Aftësi për të menaxhuar dhe kontrolluar rritjen e shitjes;
  • Trajnime dhe certifikime ne fushen përkatëse janë përparësi;
  • Njohja e gjuhës angleze;

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV përmes e-mail adresës elektronike në: hr@telkos.net  Në fushën e subjektit, ju lutem specifikoni pozitën për të cilën aplikoni.

Kandidatët të cilët i plotësojnë kushtet e lartëcekura do të ftohen në fazat e mëtejme të rekrutimit.

Konkursi do të jetë i hapur deri me: 22.03.2021

Listime të ngjashme

Shitës/e   Prizren
09/04/2021
Shitës/e   Prishtinë
09/04/2021
Shitës/e (2)   Fushë Kosovë
04/04/2021