Agjent i Shitjes

Agrocoop NPT e1601131486704
Agrocoop
Publikuar më
02/10/2020
Qyteti
Prishtinë
Kategoria
Shitje  
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

KONKURS PUNE

Agrocoop shpall një (1) vend të lirë pune si:

  • Agjent I Shitjes

Kriteret për aplikim:

  • Të keni përvojë pune në pozitën e kërkuar
  • Të keni aftësi organizimi dhe komunikimi
  • Të keni motivim dhe angazhim për punë
  • Të keni patent shofer
  • Niveli i shkollimit: i mesëm i lartë; i lartë
  • Aplikantët me njohuri të gjuhës angleze kanë përparësi

Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV-në në :

  • info@agrocoop-ks.com

ose na kontaktoni në celular:

  • 049 780 330

Listime të ngjashme

26/01/2021
Merchandiser   Kosovë
25/01/2021
Shitës   Kosovë
19/01/2021
15/01/2021
14/01/2021