Agjent i shitjes (2)

elkos group 150x150 e1600507168881
Elkos Group
Publikuar më
10/09/2020
Qyteti
Pejë
Kategoria
Shitje  
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • T’i identifikoj blerësit potencial.
 • Vizita tek blerësit sipas terenit të caktuar dhe realizimi i shitjes tek ata blerës.
 • Të realizoj viizita tek blerësit pasiv
 • Realizimi ditor i planit të përcaktuar nga menaxheri
 • Prezentimi i ofertës ditore tek blerësi si dhe prezentimi aktiviteteve ditore , javore etj.
 • Kontrolla dhe mirëmbajta e asortimanit tek blerësi , si dhe prezentimi dhe shitja e artikujve të ri
 • Analiza e shitjes në terenin e caktuar duke analizuar se ku ka mundësi të ngitjes me asortiman
 • Njoftimi me kohë i blerësve per realizim të targetit
 • Të mbani kontakt të vazhdueshëm me menaxherin përgjegjës brenda Kompanisë
 • Të punoni në përmbushjen e qëllimeve të Kompanisë
 • Si dhe të gjitha ato punë që i përkasin aftësisë së tij/saj fizike dhe profesionale

Kualifikimet dhe aftësitë:

 • Preferohet Diplomë në Ekonomi ose fusha ekuivalente
 • Preferohet përvojë pune në ketë  drejtim apo të ngjajshëm
 • Njohuri bazike të paketës Office
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe bindëse
 • T’i respektojë afatet kohore
 • Njohuri të proceseve matematikore
 • Të kuptoj dhe hulumtoj tregun për blerës potencial.
 • Patent Shofer kategoria B

Ju përfitoni:

 • Saktësi në pagë
 • Sigurim Shëndetësor
 • Asistencë edukimi dhe trajnime shtesë
 •  Ipad,  Telefon personal
 • Shujtë ditore
 • Rekreacion

Procesi i Aplikimit:

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes email adresës duke derguar CV dhe foto në: apliko@elkosgroup.com, apo direkt ne linkun e web faqes karriera Elkos tek pjesa e konkurseve  tek linku https://karriera.elkosgroup.com/karriera/jobs/post.php?jobCareerArea=&search=agjen&vendi=

Listime të ngjashme

19/10/2020
17/10/2020
17/10/2020
17/10/2020
14/10/2020