Agjent/e i/e Shitjes

mcm travel 150x150 1 e1611494690750
MCM Travel
Publikuar më
30/06/2021
Qyteti
Prishtinë
Kategoria
Shitje  
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

Titulli: Agjent Shitje

  • Kompania: MCM Travel
  • Orare i plote

Përgjegjësitë e punës së agjentit të shitjes:

  • Të bisedoj me klientët për të përcaktuar nevojat e udhëtimit, buxhetet dhe preferecnat.
  • Shet dhe koordinon transportin, akomodimin, udhëtimet dhe aktivitet
  • Këshillon klientët në lidhje me destinacionet
  • Kontribon në përpjekjet e agjensionit për të përmbushur detyrat përkatëse sipas nevojes

Kualifikimet:

  • Aftësi të mira ndërpersonale dhe të shitjes
  • Njohuri të shkëlqyera kompjuterike
  • Diplome Bachelor në Ekonomi, Turizim, Biznes ose fusha të ngjajshme.
  • Aftësi në gjuhë Angleze

Dërgoni CV-n tuaj në hr@mcm.travel apo kontaktoni ne numrin 045 24 24 24

Data e Skadimit 10.07.2021.

Listime të ngjashme

Financier/e   Prishtinë
21/10/2021
20/10/2021
Shitës/e (2)   Gjakovë
20/10/2021
20/10/2021
14/10/2021