Agjent/e dhe bashkëpunëtor/e i/e marketingut

Radio Vala Rinore e1620144272647
Radio Vala Rinore
Publikuar më
04/05/2021
Qyteti
Prishtinë
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

Radio Vala Rinore shpall konkurs për pozitën Agjent/e dhe bashkëpunëtor të marketingut.

Për të aplikuar dërgoni CV-në tuaj në e-mail adresen: valarinore@yahoo.com

Mundësi e mirë punësimi.... në radion që e dëgjojnë të gjithë.

Radio Vala Rinore 94.7 FM

Listime të ngjashme