Administrator/e i/e Sistemit

spinp agency Kosovo e1558649776636
Spinp Agency
Publikuar më
16/09/2021
Qyteti
Prishtinë
Kategoria
Lloj listimi
Punë  

Prano njoftimet me email

Përshkrimi

SPINP Agency shpallë konkurs për 1 vend të lirë pune për Administrator/e te sistemeve.

Nga kandidatët kërkohet:

  • Të kenë shkathtësi dhe përvojë në menaxhimin e përmbajtjeve në webfaqe (përmes CMS-it).
  • Njohuri në përdorimin e CMS-ve të ndryshëm.
  • Njohuritë rreth gjuhëve programuese: HTML5, CSS3, Java Script, jQuery, Bootstrap, etj., do të jenë përparësi për kandidatet.
  • Diploma ne shkencat kompjuterike poashtu do te jete perparsi per kandidatin/en.

Ne ju ofrojmë

  • Kushte të mira të punës si dhe orar të përshtatshëm të punës,
  • Një ambient modern pune si dhe teknologjinë më të avancuar,
  • Një kulturë pune dhe një hapsirë shumë të gjerë për idetë tuaja,
  • Një ekip të motivuar dhe të dobishëm.

Të gjithë të interesuarit duhet të dergojnë CV-në, në emailin:
jobs@spinpagency.com , duke cekur pozitën për të cilën po aplikoni në subjekt të emailit (Obligative).

Të gjithë kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen dhe ftohen për intervistë!

Listime të ngjashme