Administrator

Posta Packup 150x150 1
PACKUP SHPK
Publikuar më
10/07/2020
Qyteti
Prishtinë
Kategoria
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

Konkurs për poziten : Administrator

Të drejtë aplikimi kanë të gjithë shtetasit e Republikës së Kosovës.

Kandidatët e interesuar duhet ti plotësojnë këto kritere:

  • Të ketë provoj pune më hershem në administrat të postes;
  • Të jetë i' kujdesshëm në raport me klientët;
  • Të jetë korrekt dhe i' sjellshëm në vendin e punës;
  • Të jetë i gatshëm të punojë edhe pas orarit nëse është e nevojshme;
  • Të jete i gatshëm të punoj në mënyrë ekipore;
  • Mosha e preferuar e kandidatëve 28-35;
  • Të ketë patent shofer;
  • Të ketë njohuri në programet microsoft office.

CV mund ta dërgoni në email info@postapackup.com