20 Pozita Roje të Sigurimit Fizik (Sigurim Themelor)

International Security
Publikuar më
26/07/2020
Qyteti
Prishtinë
Kategoria
Sigurim  
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

"International Security" sh.p.k shpall vende të lira pune:

  • 20 Pozita Roje të Sigurimit Fizik ( Sigurim Themelor)

Lokacioni: Prishtinë, Lipjan, Fushë Kosovë

Ofrojmë punësim të menjëherëshëm. Avancim në karrierë si dhe kushte të mira të punës. Përparësi kanë personat të cilët janë të licencuar nga Ministria e Punëve të Brendshme.

Kualifikimet dhe aftësitë që duhet ti kenë kandidatët:

  • Të kenë të përfunduar shkollën e mesme;
  • Mos të kenë qenë të dënuar apo të ndjekur penalisht;
  • Aftësi të shkëlqyeshme komunikuese;
  • Aftësi për të punuar në situata stresuese;
  • Aftësi për të punuar i pavarur si dhe në punë ekipore.

Mënyra e aplikimit:

Kandidatët e interesuar mund të lajmërohen çdo ditë pune prej orës 9:00 - 17:00 në zyret Qendrore të kompanisë, Adresa: Rr. "Imzot Nikëprelaj", Ulpianë (afër Fontanës, afër Konvikteve) apo ti dërgoni CV-të përmes postës elektronike në e-mail adresën: sigurimiinternational@gmail.com

Afati për aplikim është i hapur deri më datën: 31.07.2020.

Per informata shtesë na kontaktoni:
038-555-006, 049-748-489, 049/748/480,

JU MIREPRESIM!

Listime të ngjashme

Depoist/e (Praktikant/e)   Gjakovë e re
21/10/2020
Arkëtare/Recepsioniste   Suharekë e re
21/10/2020
Roje Pyelli   Prizren e re
20/10/2020